NEVA VENDÉGHÁZ TISZALÖK

A NEVA Vendégház Tiszalökön két igényesen felújított és korszerű épülettel várja kedves Vendégeit.  A Nyírségben fekvő,  Nyíregyházától 25 km-re csendes, családias és kellemes környezetben található Tiszalök.  A családias hangulatú vendégházakban két-négyágyas  szoba áll a vendégek rendelkezésére.

A NEVA vendégház Tiszalöki szobáinak praktikus kialakítása lehetővé teszi társaságok, valamint családok zavarmentes pihenését is. Ez a csodálatos természeti környezetben levő Tisza partján fekvő település kiemelt úti célja lehet azoknak a családoknak, akik kedvelik a nagy történelmi múlttal és kiváló természeti adottságokkal rendelkező településeket.

A NEVA vendégház Tiszalökön egy ilyen páratlan adottságú helyen fekszik. Legfontosabb nevezetességei közé tartozik a Tiszalöki Vízlépcső, mely a Tisza szabályozásának során megépített első jelentős méretű műtárgy. Másik kiemelt látványossága a Parkerdő, amelynek területe 31 hektár és ahol mintegy 260 féle különböző, érdekes növényfajta található.

 

NEVA VENDÉGHÁZ TISZAVASVÁRI

Tiszavasvári közel 15.000 lakosával Magyarország Észak-keleti nagyrégiójához tartozik, melyet Szabolcs-Szatmár-Bereg megye „nyugati kapujának” is neveznek. Ebben a török korig visszanyúló rendkívüli történelmi múlttal rendelkező városban található a másik vendégházunk, a NEVA vendégház Tiszavasvári.

Nyíregyházától, a megye székhelyétől 28 km-re fekszik és közelében található a tájvédelmi területté nyilvánított Fehér-szik. Az M3-as autópálya városunk határában húzódik, amely lehetővé teszi a város közvetlen megközelítését.

A NEVA vendégház Tiszavasvári újonnan felújított vendégházzal várja a pihenni és kikapcsolódni vágyó vendégeket. Kiemelt a térség vadászati és halászati turizmusa, de Tiszavasvári mint fürdőváros és sportcentrum ideális mekkája a pihenni vágyó turisták, vendégek számára is. Folyói vízi turizmusra is kiválóan alkalmasak.

A városi strandfürdőt tápláló termálforrás gyógyvízzé nyilvánítása, a mozgásszervi és nőgyógyászati betegségek kezelésében tapasztalt jó eredmények miatt a NEVA Tiszavasvári vendégházai a felhőtlen kikapcsolódás centruma.

 

NEVA VENDÉGHÁZ SZENTENDRE


Válassza Ön is a NEVA Vendégházak kínálatát!