Jelenlegi hely

NEVA Ady utca Tiszalök

utcai kép

NEVA Ady utca Tiszalök

Legyen Ön az első vendégünk a frissen felújtott vendégházunkban.

Kényelmes , világos , luxus szinten kialakított  vendégházunk egyaránt   kiválóan alkalmas családi és baráti társaságok nyaralásának , valamint céges összejövetelek és csapatépítő tréningek  helyszínéül is.  A nagy parkosított kert , főzőhely, 6 személyes kültéri fűthető dézsa, a kiülők és kávézó helyek a szabadban,  a belső wellness részleg a hat fős jakuzzival és infraszauna pedig a beltérben gondoskodnak jó és rossz idő esetén is a minőségi kikapcsolódásról. 

  Szobáink mindegyike külön fürdőszobával és légkondícionálóval rendelkezik. Falfestmények díszitik mindegyiknek a  falait, melyből inspirációt meríthetnek vendégeink a környék nevezetes látnivalóiból. A szobáinkat is ennek megfelelően neveztük el Boldogkőváraljának, Debrecennek, Nyíregyházának, Tiszadobnak, Hortobágynak, Tiszalöknek és természetesen Tiszának. 

Öt  kétágyas és két háromágyas szobáinkban boxspring ágyaink kényelmes pihentető alvást nyújtanak .Összesen  16 főt tudunk kényelmesen elszállásolni, azonban igény esetén két szobánk pótágyazható.

Teljesen felszerelt konyhában alapfelszereltség a mosogató gép, mosógép, két gáztűzhely, mikohullámú sütő, valamint három óriás hűtőszekrény . Tágas étkezőnk egyaránt alkalmas a finom ételek elfogyasztása után kártyapartik, baráti beszélgetések és akár születésnapok megtartásásra is.

Ha csocsózni iszeretnének a gyerekekkel, annak sincs akadálya.  

Az autóknak is hét darab burkolt parkolóhelyet  alakítottunk ki a a telken belül, amelyek biztonságáról kamera rendszer és automata kapu gondoskodik.

Az áraink tartalmazzák a jakuzzi, szauna , a játékok és a légkondícionáló használatát is.  A fürdődézsa külön térítés ellenében vehető igénybe.

Mi kutyabarátok vagyunk, de az üdülőházban és a kertben kisállatokat nem tudunk fogadni. Ugyanúgy tiszteletben tartjuk a szomszédaink pihenéshez való jogát is, a ház leány- és legénybúcsúk megtartására nem alkalmas.

Fontos számunkra a környezetvédelem , vendégházunk tetejére napelemeket szereltünk fel. Kérjük Önt is, hogy az elektromos eszközök használatakor vegye ezt figyelembe. Köszönjük.

Reméljük, hogy felkeltettük érdeklődését  vendégházunkkal kapcsolatban és hamarosan vendégeink sorában köszönthetjük Önt is.

 ↓ Bővebb információt a  a szobákra történő rákattintással talál